• Tallerupskolen
  • Lilleskovvej 3, 5690 Tommerup
  • tallerupskolen@assens.dk
    Dorrit Aagaard den 27-09-2016
    Invitation til Uddannelsesmesse i Glamsbjerg torsdag d. 03. november 2016.
    Læs vedhæftede fil.
    Susanne Andreasen den 31-08-2016
    Tallerupskolen scorer højt på Undervisnings Effekt

Tallerupskolen er nr. 1 blandt skolerne i Assens Kommune og på en flot nr. 51 ud af 1375 skoler på landsplan, når det kommer til at udvikle eleverne. Det er tænketanken Cepos, der har sammenstillet resultaterne for skoleåret 2014/2015.

Foruden afgangskarakterer indgår elevernes trivselsmåling, fravær og lærernes uddannelseskompetencer i analysen. Undersøgelsen ser på den forventelige udvikling. Dvs. der er taget højde for, hvor i landet skolen ligger, og de socio-økonomiske forskelle mellem skolernes distrikter. Det er både kommunale, private og efterskoler som indgår i målingen.

Går man længere ind i undersøgelsen, lægger Cepos vægt på, at analysen af de indre faktorers forklaringsevne understreger betydningen af den lokale pædagogiske og ledelsesmæssige indsats på de enkelte skoler og i de enkelte skolevæsener.

Vil du læse mere om undersøgelsen, finder du den her: https://www.cepos.dk/publikationer-projekter/undervisningseffekten/undervisningseffekten-skolernes-placering
    UndervisningsEffekten forkortes UE – og jo højere tallet er over nul, jo bedre er kommunens skoler til at udvikle eleverne fagligt. Er tallet mindre end nul, har eleverne ikke levet op til den forventelige udvikling.

Vi er naturligvis stolte af resultatet - og fortsætter det gode arbejde med trivsel og faglig udvikling for skolens elever.
  • 04-10-2016
    Skolebestyrelsesmøde ·